Schone lucht

Op basis van de kennis van sensoren, infrastructuur en UVC-technologie hebben we het Schone lucht programma vormgegeven bestaande uit een tweetal producten: de OMS-i ICS ECOntroller dat de luchtkwaliteit meet en de OMS-i ICS Sanity Air dat de lucht zuivert van verontreinigingen. Naast deze producten bieden wij maatwerk oplossingen aan onze klanten gebaseerd op UVC-technologie. Het is altijd aan te raden met ons uw wens te overleggen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. 

Onze producten

Sensortechnologie

OMS-i ECOntroller

Een comfortabel en gezond binnenklimaat is van groot belang voor het welzijn van de gebruikers van een gebouw. OMS-i ICS biedt meetinstrumenten die ingezet worden om belangrijke parameters in het binnenklimaat in kaart te brengen. Vanuit het gezondheidsstandpunt wordt vaak naar een handvol stoffen gekeken: stikstofdioxide (NO2), kooldioxide (CO²), fijnstof (PM10, PM2,5 en ultrafijnstof), vochtigheid en temperatuur.

Voor grote ruimtes

OMS-i Sanity Air ©

De OMS-I ICS Sanity Air luchtreiniger maakt gebruikt van Ultraviolet C licht in combinatie met een koolstoffilter. Een ingebouwde UV-C lamp is de meest gebruikelijke manier om UV-C licht toe te passen bij luchtreinigers. Een luchtreiniger met een UV-C lamp maakt micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) onschadelijk en dood deze vóórdat die het filter betreden. In het filter worden de al gedeactiveerde micro-organismen definitief uit de lucht verwijdert. Vervolgens stoot de UV-C luchtreiniger gezonde, schone lucht de ruimte in. Al met al is een Ultraviolet C licht luchtreiniger een uitstekende investering om het risico op corona- en andere virale besmettingen te beperken.

Meeneem formaat

OMS-i DISIbox ©

DISIbox is een mini luchtreiniger die klein is van formaat maar groots in zijn prestaties. Hij zuivert 10 m³/h wat DISIbox uitermate geschikt maakt voor kleine ruimtes. Het apparaat heeft een USB-aansluiting wat het gemakkelijk maakt hem mee te nemen bijvoorbeeld naar de kapper, schoonheidsspecialiste, opticien, nagelstyliste of in de auto, camper of caravan. Kortom, schone lucht in een handomdraai. 

Certificering

De Sanity Air producten beschikken over CE, IEC, IECEE en AENOR-certificaten (gebaseerd op resultaten van soortgelijk testen die door de TUV en TNO worden uitgevoerd voor HEPA gebaseerde systemen). Met speciale aandacht is de laboratorium test uitgevoerd door EUROFINS, dat 99,9% schone lucht aantoont.

Aanvraag

Wilt u meer informatie?

    Shopping Basket