Referenties

Sportschool ’T Gymlokaal heeft gekozen voor het bieden van een veilige sport omgeving vol schone lucht voor haar medewerkers en sportende klanten. Schone lucht betekend lucht dat vrij is van verontreinigingen zoals virussen, bacteriën en pollen. Het luchtzuivering systeem; de sanity Air van OMS-i Indoor Climate Solutions zuivert de lucht aantoonbaar in combinatie met meetapperatuur op onze locaties in Heiloo en bergen.  

Als sportschool dragen wij hiermee indirect bij aan ieders ge4zondheid. Wij bieden een een veilige omgeving waarin zowel jong en oud kan blijven sporten.  

De UVC-methodiek van OMS-i Indoor Climate Solutions leek ons de beste oplossing om voorbereid te zijn op een samenleving waar Corona deel van zal blijven maken. 

Onze klanten voelen zich veilig tijdens het sporten en hebben meer vertrouwen in onze aanpak door de installatie van de luchtreiniger en meetapparatuur. 

Ruchama Zorg levert 24/7 woon-zorg aan jeugdigen en jongvolwassenen met psychosociale problematiek. In de praktijk werken wij zowel binnen- als buitenshuis veel met dieren. Daardoor komen onze bewoners en medewerkers voortdurend in contact met pollen en overige allergene stoffen. 

Sinds 2020 weten we dat het Corona virus een extra zorg is geworden. Naast de door het RIVM geadviseerde voorzorgsmaatregelen hebben wij ons verder georiënteerd op aanvullende mogelijkheden en maatregelen om de veiligheid en de gezondheid van onze bewoners, medewerkers en gasten te garanderen en waar mogelijk te verbeteren. Daarbij realiseerden wij ons terdege dat het tegen elkaar openzetten van ramen in het najaar en de winter tot andere problemen zou leiden. We wisten dat er op het gebied van luchtzuivering in het buitenland al veel goede resultaten waren bereikt. Dat heeft er mede voor gezorgd dat wij in Nederland op zoek zijn gegaan naar een leverancier die een snelle, flexibele en betaalbare oplossing kon bieden. 

Met behulp van de luchtreinigingssystemen van OMS-i Indoor Climate Solutions zorgen wij op een verantwoorde manier voor een prettig luchtklimaat dat 24/7 gezuiverd wordt en is van virussen (inclusief Corona), bacteriën, fijnstof en allergene stoffen. Als vooruitgevende organisatie monitoren wij continu de kwaliteit de kwaliteit van onze dienstverlening en de leef-werkomgeving van onze bewoners en werknemers.  De oplossing  van OMS-i past daar uitstekend in. Haar oplossing is direct inzetbaar, behoeft geen verbouwing en is tegen een relatief lage, voor ons betaalbare, investering verkrijgbaar. Onze. Bewoners en medewerkers zijn productiever en energieker mede dankzij de systemen van OMS-i. Het idee van veiligheid geeft bovendien comfort en rust. Als directeur van een middelgrote woon-zorg locatie kan ik de luchtreinigingssystemen van OMS-i van harte aanbevelen. Iedere zichzelf respecterende en zichzelf serieus nemende organisatie in de zorg of onderwijs is het aan zijn stand verplicht om een dergelijke oplossing te emplementeren. OMS-i Indoor Climate Soluctions is een betrouwbare partner gebleken. Zij onderscheidde zich door haar kennis van zaken, haar vakkundige en flexibele opstelling. De installatie heeft zij bovendien snel, vakkundig en netjes uitgevoerd. 

Covid was voor ons de aanleiding om te kijken of wij met ons leslokaal, waar we kandidaten ontvangen voor cursussen en rijexamens, iets konden doen aan het creëren van een schone en gezonde omgeving voor onze medewerkers en kandidaten.  

In het pand zijn weinig ramen aanwezig en om toch de lucht in het leslokaal te voorzien van gezonde binnen lucht hebben wij de Sanity Air Plusv van OMS-i indoor Climate Solutions laten plaatsen. Hiermee dragen wij indirect bij een aan beter klimaat en nemen wij onze eigen verantwoordelijkheid. 

Het systeem is snel geïnstalleerd, werkt doeltreffend en bewijst zijn kracht: als je binnenkomt in het lokaal is het verschil enorm. Je ruikt heerlijke, frisse lucht. Niet alleen onze klanten maar ook onze medewerkers zijn enthousiast over de Sanity Air Plus.