MISSIE

Door creatief het marketingprobleem van de klant te vertalen naar passende technologie verkrijgt de klant een aantal voordelen welke in de aard liggen van bereikbaarheid, monitoring, zekerheid, onderhoudbaarheid, bi-directioneel dataverkeer en betere klantgerichtheid. OMS-i doet dit middels effectieve projectmanagement waarbij de eisen van de klant altijd centraal staan.

OVER ONS

OMS-i is een internationaal ‘solution provider’ op het gebied van mobiele communicatie en Internet of Things (IoT). Met onze producten en diensten creëren wij toegevoegde waarde, met betrekking tot de verbeteringen van de marketingpositie, effectiviteit en reductie van de operationele kosten voor onze klantengroep. Kortweg het ontzorgen van u als klant en uw eindklant(en).

Het strategische-partnersnetwerk van OMS-i draagt bij aan een unieke positie waardoor bewezen lucht- en ruimtevaarttechnologie beschikbaar is en ingezet kan worden ten behoeve van onze klantoplossingen.

Binnen het netwerk dragen startups vanuit de Space Business Incubatie Centrum (SBIC) alsmede gevestigde bedrijven en organisaties die dezelfde achtergrond als OMS-i delen, en waar samenwerking als heel natuurlijk wordt ervaren, bij aan het succes van OMS-i.

VISIE

Door met elkaar – klant, OMS-i en partner(s) – in openheid en vertrouwen samen te werken, ontstaan de meest innovatieve en duurzame oplossingen voor uw probleem vraagstuk.