CONNECTING ANYTHING TO EVERYTHING!

IOT OPLOSSINGEN VOOR BEHEER EN MONITORING

INTERNET OF THINGS,

HAALT U ERUIT WAT ERIN ZIT?

 

IoT stelt mensen en de bedrijven of instanties waar ze werken in staat om dingen beter, sneller en kostenefficiënter te doen. Uit de gegevens die IoT verzamelt ontstaan kennis en inzicht. Dat gaat van de verwarming thuis tot medische app die levens kan redden in bedreigende situaties zoals een AED-apparaat. Die kennis en inzichten helpen om betere keuzes te maken, nieuwe diensten aan te bieden of hele businessmodellen te veranderen. Dat is belangrijk, niet alleen vanwege de kansen maar ook omdat nieuwe businessmodellen soms de bestaande manier van werken bedreigen. 

 

OMS-i levert klant specifieke oplossingen voor beheer en monitoring. Op basis van uw behoefte realiseren wij voor u een oplossing gebaseerd op LTE, LoRa & NB-IoT, satelliet- of RFID en Becon technogie. Voor welk alternatief u ook kiest, OMS-i garandeert u een veilige, betrouwbare en Okosteneffectieve oplossing.

Een goed voorbeeld van IoT toepassingen voor het beheer en monitoring van de binnenlucht klimaat in gebouwen is een sensornetwerk dat door het hele gebouw is aangebracht, fijnmazig gegevens verzameld  over temperatuur, luchtvochtigheid maar ook lichtintensiteit, geluidsintensiteit,  CO2 concentratie en VOC’s. Met deze gegevens kan het gebouw niet alleen energie besparen en een gezonder klimaat aan de gebruikers bieden, maar ook veel efficiënter worden gebruikt – en daarmee kunnen significant kosten worden bespaard.

PRODUCTEN

OMS-i levert klantspecifieke oplossingen voor beheer en monitoring. Op basis van uw behoefte realiseren wij voor u LTE, LoRa & NB-IoT, satelliet- of een andere passende techniek. Voor welk alternatief u ook kiest, OMS-i garandeert u een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing.

OMS-i Communicator

RFID & Beacon

 
 
 

OMS-i ECOntroller

 
 
 

OMS-i Sanity Air ©

 
 
 

SECTOREN

Voor elke toepassing realiseren wij een LoRa of NB-IoT oplossing.

Voor diverse toepassing realiseren wij onder andere met  LoRa of NB-IoT een oplossing. Uiteraard maken wij ook gebruik van GSM, GPRS, WIFI, Bluetooth en Satelliet communicatie.

Alle componenten die u nodig heeft om een industrieel netwerk te bouwen, hebben wij zelf ontworpen en gebouwd. Hierdoor kunnen wij op een universeel platform een klantspecifieke oplossing maken en toch de gewenste kwaliteit garanderen.

MEDISCH

Diverse partijen plaatsen de Communicator® aan boord van hun apparatuur voor het terugvinden, monitoren, beheren, up-to-date houden en verkrijgen van data.

INDUSTRIE

Machines en apparaten monitoren, controleren en aansturen op afstand is vaak arbeids- en tijdsintensief. De Communicator® maakt het nu mogelijk om dat op afstand en op elk gewenst tijdstip te doen.

DIENSTEN

Het monitoren en beheren van het toenemende aantal installaties, gereedschappen, kantoorfaciliteiten of andere objecten zonder de juiste technische hulpmiddelen is – bijna – onmogelijk. Met de Communicator® behoudt u het overzicht en is het apparaat up-to-date waardoor u ontzorgd wordt.

REFERENTIE

Een mondiale speler op het gebied van AED-apparatuur wil zijn huidige marketingpositie verbeteren door meer toegevoegde waarde aan zijn klanten te bieden. Door deze stap te maken, is deze organisatie in staat om in een snel veranderende omgeving – waarbij het aanbod van innovatieve technologie uiteindelijk zijn marktpositie bepaalt – zijn omzet, positie en klanttevredenheid te vergroten.

Door informatie vanuit de AED-apparatuur te ontsluiten, zijn zij in staat hun klant beter te bedienen en de onderhoudskosten te reduceren. Bovendien levert de verzamelde data betere informatie op waardoor de klant de AED-apparatuur niet meer hoeft te controleren op defecten of batterijspanning en zeker weet dat het apparaat in geval van een incident juist blijft functioneren.

De verwachting is dat toekomstige regelgeving – in tegenstelling tot wat nu het geval is – niet de koper van het apparaat, maar de fabrikant in geval van het falen van een AED-apparaat verantwoordelijk of aansprakelijk stelt.

OPLOSSING

Om toegang te krijgen tot de AED-informatie maakt deze fabrikant nu gebruik van een speciaal voor hen ontwikkelde communicatiemodule (Communicator®) die dagelijks metingen in het apparaat verricht en de informatie naar de dashboardsoftware van de klant terugstuurt.

Door onze modulaire communicatiemodule (de Communicator®) en dashboardplatform uit te rusten met custom software, die alle kritische waarden kan uitlezen,  en slimme algoritmes worden er allerlei nieuwe inzichten beschikbaar. Omdat onze communicatiemodule zeer energie-efficiënt is, kan een stand-by tijd worden gehaald van wel vijf jaar of meer op twee AA-batterijen.

Ook is het platform CE-goedgekeurd dus nieuwe toepassingen hoeven geen duur goedkeuringstraject in. Met deze oplossing kan onze klant haar klanten nog beter adviseren.

OVER ONS

OMS-i is een internationaal ‘solution provider’ op het gebied van mobiele communicatie en Internet of Things (IoT). Met onze producten en diensten creëren wij toegevoegde waarde, met betrekking tot de verbeteringen van de marketingpositie, effectiviteit en reductie van de operationele kosten voor onze klantengroep. Kortweg het ontzorgen van u als klant en uw eindklant(en).

Het strategische-partnersnetwerk van OMS-i draagt bij aan een unieke positie waardoor bewezen lucht- en ruimtevaarttechnologie beschikbaar is en ingezet kan worden ten behoeve van onze klantoplossingen.

Binnen het netwerk dragen startups vanuit de Space Business Incubatie Centrum (SBIC) alsmede gevestigde bedrijven en organisaties die dezelfde achtergrond als OMS-i delen, en waar samenwerking als heel natuurlijk wordt ervaren, bij aan het succes van OMS-i.

VISIE

Door met elkaar – klant, OMS-i en partner(s) – in openheid en vertrouwen samen te werken, ontstaan de meest innovatieve en duurzame oplossingen voor uw probleem vraagstuk.

 

MISSIE

Door creatief het marketingprobleem van de klant te vertalen naar passende technologie verkrijgt de klant een aantal voordelen welke in de aard liggen van bereikbaarheid, monitoring, zekerheid, onderhoudbaarheid, bi-directioneel dataverkeer en betere klantgerichtheid. OMS-i doet dit middels effectieve projectmanagement waarbij de eisen van de klant altijd centraal staan.

PARTNERS

Sinds augustus 2018 is OMSI deelnemer in het SAP PartnerEdge programma

Sinds november 2018 is OMSI deelnemer in het Huawei partner programma

Sinds september 2018 werkt OMS-i nauw samen met Unchain om de OMS-i Medblockchain oplossing te ontwikkelen. 

De Medblockchain ondersteunt de supplychain processen in de medische sector.

Eind 2018 hebben Samsung en OMS-i  besloten om samen te werken in de medische sector.  De OMS-i communicator® wordt toegepast in diverse Samsung apparaten.

CONTACT

KANTOOR LEIDEN

Haagweg 51
2321 AC, Leiden
Nederland

Email: info@oms-i.nl
Phone: +31 (0)6 514 587 96

SUPPORT

Heeft u een vraag over een aangeschaft product neem dan contact met ons op via het volgende formulier