clean_air

Schone lucht programma

Een frisse, schone lucht in leef- en werkomgeving is belangrijk voor uw gezondheid. Wist u dat de luchtkwaliteit binnen tot wel 10 tot 30 keer slechter kan zijn dan de luchtkwaliteit buiten?

De belangrijkste oorzaken van luchtvervuiling zijn fijnstofdeeltjes (PM2,5), gassen (VOC’s) en biologische verontreinigde stoffen. Bijvoorbeeld schimmels, pollen, (fijn)stof, bacteriën en virussen.
Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk en daarom heeft OMS-i het schone lucht programma ontwikkeld.

Het programma bestaat uit het meten van de luchtkwaliteit met de ECOntroller en het zuiveren van de luchtkwaliteit met de Sanity Air.

PRODUCTEN

OMS-i EController

 
 
 

De ECOntroller is een luchtkwaliteitsmeter waarmee u de luchtkwaliteit in de gaten houdt en tijdig gepaste maatregelen ter verbetering van de luchtkwaliteit kan nemen.

De ECOntroller bevat sensoren voor het meten van temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, CO2,  VOC’s en fijnstof (PM2,5;10). De aanwezigheid van deze stoffen vormen een geschikt klimaat voor aerosolen en geven een indicatie aan van de aanwezigheid van een virus.

De ECOntroller meet 24/7 de luchtkwaliteit en geeft een melding bij de aanwezigheid van norm overschrijdende waardes. Zo weet u precies wanneer het tijd is om de luchtkwaliteit te zuiveren van schadelijke stoffen. 

OMS-i Sanity Air ©

 
 

Sanity Air is een luchtreiniger dat schone lucht biedt in binnenruimtes door de lucht te steriliseren en te zuiveren.
De Sanity Air maakt bacteriën en virussen onschadelijk, verwijdert nare geurtjes, neutraliseert schadelijke stoffen en haalt zwevende deeltjes, pollen en stof uit de lucht. Sanity Air verwijdert tot 99,99% van virussen en aerosolen uit de lucht.

Sanity Air zuivert het volledige luchtvolume door middel van actieve koolstoffilters, cellulose filters en UVC licht (Signify lamp).

De UVC-technologie wordt al jaren toegepast in de waterzuivering en het steriliseren van medische ruimtes.
Alle componenten zijn van hoge kwaliteit en Europees gecertificeerd.

De Sanity Air is uitermate geschikt voor doorstroom locaties, ruimtes waar contactberoepen worden uitgeoefend, kantoren, (sport)scholen, zorgcentra, kinderdagverblijven en bij u thuis. 

OMS-i DISIbox ©

 
 

DISIbox is een innovatieve (mobiele) oplossing op de markt voor luchtreinigers.

Het apparaat zuivert ruimtes via UV-C LED licht. DISIbox dood gevaarlijke bacteriën en virussen uit de lucht.

DISIbox is klein van formaat en daardoor handig en gemakkelijk mee te nemen. Het apparaat wordt gevoed door een USB-kabel, waardoor het bijvoorbeeld in de auto gebruikt kan worden als u met verschillende personen reist. De DISIbox is uitstekend geschikt voor het gebruik in ruimtes tot 10m, doorstroomlocaties en vervoermiddelen waar u het risico loopt in contact te komen met besmette personen en de noodzaak voor schone lucht continue aanwezig is.